Rok čo rok prečítam množstvo kníh a niektoré z nich vo mne rezonujú dlhšie, sú to tie, na ktoré neviem zabudnúť, ktorým som uverila úplne všetko. Knihy, ktoré som hltala a s ktorými som prežívala všetko. Toto sú moje najlepšie knihy prečítané v roku 2023.

V tejto knihe si užijete horúce iskrenie v ľadovej zime, presne ako sľubuje obálka. A k tomu budete potrebovať aj vreckovky. Je to krásny príbeh plný skrývaných citov a pretrhnutého puta. Mať priateľa na celý život, to je jedna z najcennejších vecí v živote.

"Aj napriek všetkemu zlému, čo sa mi v živote prihodilo, som presvedčená, že láska existuje. Môj syn v ňu verí tiež. A to nie je našou slabou, ale silnou stránkou."

Dec 02

Iveta

Iveta je skrátka … Iveta. Na nič sa nehrá, na nikoho sa nepodobá, je krásne šibnutá. Narodila sa pre to, aby bola videná."

"Rozdiel medzi spravodlivosťou a pomstou spočíva len v tom, kto príbeh rozpráva."

Ako prežiť v meste, kde je jediným zákonom pomsta?

Alebo aspoň v myšlienku, že ak máte niekoho stretnúť, tak vám ho život privedie do cesty?

Dec 02

Kamzík

Toto bolo najlepšie slovenslé krimi, aké som tento rok prečítala! Zvieracia séria od Františka Kozmona ma bude baviť asi už stále, a verím, že pribudnú ďalšie a ďalšie.

terezkine-citanie.webnode.sk
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky